Monthly Archives: November 2013

Nyt fra formanden – November 2013

Vi har haft vores standerstrygning på en herlig aften, og dykket går i logbogen som et helt specielt godt nat-dyk. Tak til alle deltagere for en hyggelig aften. Nu betyder standerstrygning jo ikke at dykkersæson er slut for os våddragts-dykkere, for vand og luft er stadig helt sensommer-agtigt. Hermed en opfordring til at arrangere dykkerture. Send eventuelt en sms til mig på 2048 3225, så sender jeg fluks en info-mail rundt.

Ole og jeg har været til møde med DSF Teknisk Udvalg ude hos AKTIV. Der var både godt og ikke så godt nyt. Det er godt, at mange klubber har god fremgang og har gang i mange aktiviteter. Det er ikke så godt at CMAS og DSF er meget bagud med at opdatere regler og retningslinier og kurser og certifikater. Det betyder, at mange klubber laver egne regler og retningslinier, og man kan derfor opleve at krav til et certifikat er forskellig fra en klub til en anden. Med hensyn til vores juniorer, er det et stort problem at håndbogen for snorkeldykkere er mere end 13 år gammel, og er skrevet i et sprog som ingen af vores juniorer forstår. DSF har måske en opdatering i 2017.

KUG arbejder sammen med AKTIV om at uddanne CMAS* sportsdykkere til foråret. KUG har foreløbig 3 medlemmer, som vil gennemføre CMAS* uddannelsen. Det er særdeles positivt for begge klubber med dette samarbejde om uddannelse.

Julen nærmer sig; det siger kalenderen og mit supermarked. Vi holder ikke juleafslutning i år. Vi har ikke kunne arrangere noget speciel underholdning, og vælger derfor at bruge pengene på en flyttedag for klubben.
Vi skal flytte vores klublokale over i Sct. Jørgensgaard, så snart Kolding Kommune har godkendt lejen og lokalet. Vi tror på en indflytning mandag den 13. januar, så her laver vi en flyttedag, med hvad dertil hører.
Jeg vender tilbage med mere information.

Jul er også Juletræsdyk fra broen på Løverodde med En Enkelt og Æbleskiver. Ditlev har ikke lagt sig helt fast på datoen endnu, men søndag den 5. januar er en god dag for mig.

Jul er også julefrokost, og her ved jeg noget helt præcist. Det bliver lørdag den 18. januar klokken 18:00 hos Formanden, Vester Alle 14, Kolding. Vi får maden udefra ligesom sidste år, og man medbringer selv øl og vin. Klubben sørger for en snaps eller to. Lone forhandler priser og menu med Kokkekompagniet, og jeg vender tilbage med mere information om aftenens forløb. Frokosten er som selvvanlig for alle medlemmer med ledsager. Det vil være rigtig godt med en tilmelding før nytår.

I ønskes alle en glædelig jul og et herligt nytår med et hav af oplevelser!

Hilsen
Karsten