Monthly Archives: December 2013

KUG holder flyttedag

Mandag den 13. januar flytter KUG vores klublokale over i Sct. Jørgensgaard. Alle er derfor inviteret til flyttedag, så vi kan få borde, stole med videre over i lokalet. Vi mødes klokken 19:00 i kælderen.

Vi får brug for en reol til vores papirer med videre i lokalet, så hvis I har en liggende loftet, vil KUG gerne overtage den for jer.

I anledning af flytningen til nyt lokale med vinduer og internet, bliver der udsalg på vores KUG T-shirts. De kan købes for kr 75, hvor vores normale billige pris er kr 150. Det er uhørt billigt, da en T-shirt af tilsvarende kvalitet koster kr 400 i sportsforretninger.

Vel mødt til flytteaften.

Julefrokost – 18. januar 2014

Husk, at der er julefrokost lørdag den 18. januar for alle KUG medlemmer med ledsager. Ligesom sidste år holder vi frokosten hos Formanden på adressen Vester Alle 14, Kolding, og vi mødes klokken 18:30.

Vi får maden udefra og det vil koste kr 150-200 per person, afhængigt af hvad Lone kan forhandle sig frem til, og det bliver helt sikkert en særdeles herlig menu med kolde og lune retter. Klubben sørger for at der er et par flasker snaps på bordet, samt for kaffe med fornuftigt tilbehør. I skal selv medbringe øvrige drikkevarer efter jeres eget valg.

Det vil være godt med en tilmelding allerede inden nytår af hensyn til planlægningen, men ellers er sidste frist for tilmelding søndag den 12. januar. Skriv til Karten med kopi til Lone eller kontakt os via Facebook. (I kan også sende mig en sms på 2048 3225)

Vi ser frem til en festlig aften!