Snorkeldykning

Er du en af dem som går og drømmer om at opleve verdenen under havoverfladen, ja så er snorkeldykning garanteret noget for dig.

Snorkeldykkerhold Paa Tur 2007I KUG træner vi snorkeldykning for juniorer. Denne træning foregår hver søndag i Slotssøbadet fra kl.17:30 – 19:00. Kolding Undersøiske Gruppe uddanner normalt CMAS* / CMAS** sportsdykkere. Uddannelsen af snorkeldykkere er grundlagt i de Nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland som Danmark fik godkendt af CMAS, så beviserne gælder i hele verden.

  • Søndage 17:30-18:00 (træning i flere hold)
  • Søndage 18.00-18.30 (fællestræning)
  • Søndage 18.30-19.00 (UV-hockey )

Forudsætninger for at kunne deltage:

  • Du skal være fyldt 8 år.
  • Lyst til at lære at snorkeldykke

I løbet af sæsonen vil der blive øvet og trænet i:

Vi træner neddykning, svømmeteknik, tømning af maske og snorkel og meget mere. Men først og fremmest skal vi lege. Vi leger med dykning, med redskaber og alt det, der er sjovt. Vi træner til CMAS*/** eller *** efter din alder og kvalifikationer. Beviset får du, når du har nået den viden og færdighed der skal til.

Målet er, ud over at have det sjovt, at få vandføling, at lære at respektere vandelementet og blive fortrolig med aktiviteten snorkel-dykning, således at du på en sikker måde kan færdes under vandet. Og du vil med tiden have mulighed for at øge sværhedsgraden.

Som medlem af KUG kan du også blive medlem af Dansk Sportsdykker Forbund (DSF). I DSF regi har du mulighed for at komme på sommerlejr samt deltage i flere aktiviteter på landsplan.

Udstyr: Man skal anskaffe egen maske, snorkel og finner inden for de første måneder og senere eventuelt en våddragt, men vent med at anskaffe noget til vi har snakket om det.

Kontingent: Kontingentet er på 800,00 kroner pr. år og det dækker medlemskab af klubben samt medlemskab af DSF.

Alle instruktører er godkendt efter lovgivningen til at arbejde med børn.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til klubben.

  • Formand: Karsten Søgaard Jensen, 20483225, sportsdykkerklubbenkug@gmail.com