Aktiviteter

Her i klubben har vi flere forskellige aktiviteter. Vi tager på mange forskellige ture og har flere forskellige events året rundt. Nogle kun for snorkeldykkerholdet, nogle for alle medlemmer, nogle kun for flaskedykkere eller undervandsjægere.

Snorkeldykning

For vores snorkeldykkerhold arrangeres der årligt en tur hvor vi campere og dykker. Vi tager for det meste  udendørsprøver til CMAS snorkeldykker certifikat her, også. Vi har også spyd med, så nogle af de nye snorkeldykkere kan prøve det, hvis de har lyst til det. Vi har også været ude på ture, hvor vi fx. Tog til Kattegat centeret og dykkede i nogle af deres akvarier.

Flaskedykning

Her har vi rigtig mange forskellige ture. Her fungerer det sådan, at hvis en person tager ud at dykke, spørger de oftest i vores facebookgruppe, om der er andre som kunne have lyst til at tage med. Så melder folk sig på, som de nu har lyst. Ellers er der lidt større arrangementer hvor vi oftest samarbejder med andre dykkerklubber i Kolding. Fx. Har vi været med til at gøre slotssøen i Kolding ren, ved en dag hvor flere dykkerklubber mødte op og hjalp til.

Undervandsjagt

Der er også en gruppe undervandsjægere i vores dykkerklub. Her fungerer dykkerturene lidt på samme måde, som ved flaskedykkerturene. Nogle planlægger en tur, hvorefter folk melder sig på, hvis de har lyst. Ellers har vi også jaget lidt, med snorkeldykkerholdet, hvor det mere gik ud på, at få vist hvordan det egentlig fungere, også lige prøve det af.

Billeder fra nogle af vores ture, kan findes i fotoalbummet.

Brug af dykkerbåden

Booking af dykkerbåd PDF

Brugervejledning af KUGGEN